Magunkról
Aventinus Stúdió
+36 20 428 4304, +36 1 316 7064
aventinus@aventinus.hu
Intenzív olasz tanfolyamok árak kezdési időpontok szállás programok hasznos információk jelentkezési lap
általános olasztanfolyam szaknyelvi tanfolyamok

Stúdiónkról

Stúdiónk, családi vállalkozásként,  20 éve foglalkozik olasz nyelvtanfolyamok szervezésével, az olasz nyelvet pedig több generáció óta oktatjuk. Célunk az olasz-magyar kulturális kapcsolatok elmélyítése, ezen belül is az olasz nyelv tanulásához kívánunk segítséget adni, hiszen a tanulás lehet szórakoztató is. Facebook oldalunkon izgalmas feladatokat posztolunk, amelyek segítenek a nehezebb nyelvtani részek  gyors elsajátításában, illetve olasz receptekkel, érdekes információk  megosztásával szeretnénk még közelebb hozni a tanulókhoz az olasz kultúrát. Az általános olasz nyelven kívül gazdasági és idegenforgalmi szaknyelvi órákat, tanfolyamokat is tartunk. 

Stúdiónk a római Torre di Babele Nyelviskola hivatalos magyarországi képviselője. Immár két évtizedes, személyes kapcsolatunk, és diákjaink visszajelzései alapján is jószívvel ajánljuk minden érdeklődő figyelmébe az iskola kedvezményes tanfolyamait. A magyar tanulók az Aventinus Stúdió ajánlásával  egész évben 20% kedvezményt kapnak az intenzív nyelvtanfolyamok árából.

1 hét tanfolyam+szállás=310 €/ kb. 96.000Ft. (20% kedvezménnyel).  A római nyelvtanfolyamokra vonatkozó részletes információk itt találhatók.

Én magam is az ajánlott római nyelviskolába járok tanár továbbképzésekre, ezért ismerem személyesen nem csak az iskola tanárait, hanem kiváló oktatási módszereit is. Az olasz nyelvet 20 éve tanítom, olasz nyelvtanári diplomámat az ELTE-n szereztem. Előtte elvégeztem a Külkereskedelmi Főiskola olasz-francia szakfordítói szakát. Rómában töltöttem majd' öt évet, ott a Gergely Egyetemen egy művészettörténeti kurzust is végeztem. Olaszos idegenvezetőként is napi kapcsolatban vagyok az olaszokkal és az olasz nyelvvel. Tapasztalataim szerint egy nyelvet anyanyelvi környezetben lehet a leggyorsabban és leghatékonyabban megtanulni, ezért is javaslom diákjaimnak a római nyelvtanfolyamokat. Óriásit fejlődik a nyelvtudásuk már egyetlen hét alatt is. Bátrabban beszélnek, és az ott tanult nyelvtani szabályok is jól megmaradnak. Ráadásul még egy római vakációval is gazdagabban térnek haza. Érdemes elolvasni lelkes beszámolóikat. A kiutazó diákoknak a jelentkezés után részletes nyelviskolaismertetőt és Róma térképet adunk, ezen kívül az utazással kapcsolatos teendőkben is szívesen segítünk.

Vízi Krisztina