Budapesti nyelvtanfolyamok - Általános olasztanfolyam
Aventinus Stúdió
+36 20 428 4304, +36 1 316 7064
aventinus@aventinus.hu
Intenzív olasz tanfolyamok árak kezdési időpontok szállás programok hasznos információk jelentkezési lap
általános olasztanfolyam szaknyelvi tanfolyamok


 

Olasz nyelvtanfolyamok kis csoportokban,

magánórák Budán, a Margit híd közelében,

szép környezetben, tanórák Skype-on is

 

 

Érdeklődjön az induló kurzusokról e-mailben vagy telefonon.

Az Aventinus Stúdió kellemes, olaszos hangulatú környezetben tartja kiscsoportos tanfolyamait (4-6 fő), és magánóráit. Az oktatást a tankönyveken kívül, sokféle didaktikai és technikai eszköz varázsolja színesebbé, olasz társasjátékok, kisfilmek, napilapok is segítik a tanári munkát. Gyakran hallgatunk közismert, népszerű olasz dalokat, és tanulunk azok szövegéből is. 

Nyelvvizsgákra felkészítő tanfolyamok és magánórák: Origo, BME, CILS, TELC, ECL (alap-, közép- és felsőfok). A nyelvvizsgára sok szempontból szükség lehet, ha például még nem vehetted át a diplomádat csak azért, mert nincs nyelvvizsgád, akkor válaszd ki a számodra legmegfelelőbb vizsgát, és mi felkészítünk. Segítünk a különböző nyelvvizsgák között is eligazodni, próbatesztek, feladatok megoldásával. A vizsga előtt pedig érdemes a kedvezményes római nyelvtanfolyamon résztvenni és ott begyakorolni a társalgást, kellemes, autentikus környezetben.(részletek). Nagyon hatékony módszer, már sokan levizsgáztak így.

Általános olasz nyelv a kezdőtől a felsőfokig

A tanuló igényei alapján kiválasztott nyelvkönyv használatával, sok kiegészítő anyag felhasználásával. (Progetto, Espresso, Linea diretta, Salve, Móritz-Szabó, Un giorno in Italia, stb.). 

  • Szinten tartó tanfolyam: azoknak ajánljuk, akik már elértek egy bizonyos szintet és nem szeretnék elfelejteni a megszerzett tudást. A nyelvtan átismétlése mellett érdekes, aktuális témákat beszélünk meg, újságcikkeket olvasunk, kedvenc olasz dalszövegeket és recepteket fordítunk.

 Közép- és emelt szintű érettségire felkészítők

  • Középiskolások számára tartunk egyéni vagy csoportos órákat. Korrepetálás, felzárkóztatás,  különbözeti vizsgára felkészítés az iskolájukban használt könyv alapján, kiegészítő anyagok segítségével.